Kommunikatör

Om jobbet
ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag grundat år 1999 med över 2000 medarbetare. Vi driver gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Nu söker vi vår nya stjärna inom kommunikation
Har du ett nyfiket förhållande till kommunikation cch marknadsföring? Brinner du för att skapa goda relationer och uppnå resultat? Då kanske du är den vi söker. Du kommer att jobba både självständigt och i ett marknadsteam tillsammans med många drivna och engagerade kollegor!

Vem är du?
I grunden är du en initiativtagande, allmänbildad och streetsmart person. Du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och kraften att driva igenom dem. Social är ditt mellannamn och finns det något du älskar så är det att mötet med nya människor! Du är skicklig på att koordinera samtidigt som du själv arbetar aktivt med marknadsföring och kommunikation på ett engagerat sätt. Du bör vara självgående och strukturerad i ditt sätt att arbeta samtidigt som du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra.

Dina arbetsuppgifter som kommunikatör:

  • Du kommer att jobba med att informera blivande gymnasieelever om våra gymnasieskolor som är belägna i Umeå.
  • Du kommer ha ansvar för skolbesök, öppna hus, gymnasiemässor, syv-kontakter och elev för en dag.
  • Du ser till att våra sociala medier är uppdaterade och skapar med finess och glädje ett intressant content till våra kanaler.

Vad vi kan erbjuda

ThorenGruppen har en unik företagskultur där de anställda drivs av en passion för kompetensutveckling. Vi ser inget som omöjligt och uppmuntrar nytänkande och annorlunda idéer. Våra värdeord mod, kraft och passion med hjärta resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och engagerade medarbetare.

Tjänsten finns i Umeå.

Anställningens omfattning: 50%
Tillträde: 16 augusti
Löneform: Fast lön
Ansökan skickas till: sandra.hassellof@thorengruppen.se
Kontakt: Sandra Hassellöf, Produktionsledare, 076-22 114 88