Föreningens insamling till Barncancerfonden blev en succé

Team ThorenGruppen FF herrarna har sedan sommaren samlat in pengar till Barncancerfonden norras fantastiska arbete för utsatta barn och familjer. I helgen avslutades kampanjen och laget kunde lämna över 54.745 kr till Barncancerfonden norras ordförande Jonas Fahlman.

– Ett fantastiskt bidrag och pengar som kommer till nytta. Jag vill passa på att tacka Jonatan Undén Wiberg, och hela laget för arbetet som har utförts under hösten, säger Jonas Fahlman.

Det var under en lagträff i upptakten av säsongen som Herrlagets Jonatan Undén Wiberg la fram förslaget att laget skulle starta en insamling till ett gott ändamål, en idé som han länge gått och haft i tankarna.
– Jag har under lång tid funderat över vad vi kan göra som ambassadörer för fotbollen, och där kunna bidrag med någon bra till samhället, säger Wiberg.

När väl idén var satt i verket och och lotteriet klubbat och klart så inledes ett arbete med att samla in priser från företag i Umeå och gensvaret blev stort.
– Det gick väldigt snabbt redan från start att få företag med på båten, många företagare har varit med och bidragit till att göra denna insamling möjlig och jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit samt även köpt lotter, konstaterar Jonatan Undén Wiberg.

Nu är insamlingen avslutad för denna gång och vi kan konstatera att 54.745 kr kommer till nytta för personer och familjer som just är i behov av hjälp och stöd.

Vi, hela klubben passar på att tacka hela laget för en fantastisk insats och vill även rikta ett stort tack till alla som i någon form varit med att bidragit till insamlingens genomförande.

– Jag vill å Barncancerfonden Norras vägnar rikta ett stort tack till Team ThorenGruppen fotboll för ert bidrag, avslutar Jonas Fahlman.

Foto: Joakim Sandström