Jobba hos oss


  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Möt våra medarbetare


Ben Ithyla

"Det bästa med att jobba på Tekniska Gymnasiet är friheten som jag har här."


Ben var egenföretagare och jobbade i tio års tid som beräkningsingenjör inom kärnkraftsvärlden. I sin roll som beräkningsingenjör fick han ofta utbilda nya kollegor och medarbetare och det var där hans nyfikenhet för läraryrket föddes. Läs mer om Ben.

Pernilla Möller

"Att jobba här är lite som att ha en extra familj."


Pernilla har tidigare arbetat som bland annat cafébiträde, butikssäljare och etablerat butiker runt om i Sverige. Men det är lärare som är hennes kall – och hon får en alldeles särskild lyster i blicken när hon ska beskriva vad som är det bästa med läraryrket. Läs mer om Pernilla.

Anna Rasmussen

"Det här är sättet jag vill jobba på. Att jobba i projekt, att jobba innovativt och sätta kreativitet i fokus."


Anna är utbildad inom mode och design i Barcelona, Spanien. Hennes CV är fullt av meriter och hon har fortfarande uppdrag utanför skolan med bland annat ett företag inom textiltryck. Hon andas entreprenörskap och kreativitet. Läs mer om Anna.

Glenn Mattsson

"Vi har en filosofi här att eleverna ska hela tiden få vara med och skapa sin skolgång. Det gör ju också att man kommer eleverna mycket mer nära. ."


Glenn trivs med arbetssättet på skolan där de jobbar mycket med elevinflytande och delaktighet. där eleverna ska hela tiden få vara med och skapa sin skolgång. Läs mer om Glenn.

Våra lediga tjänster


“Genom arbetet på ThorenGruppen får jag göra nytta varje dag för enskilda människor och samhället - det ger mig drivkraft att fortsätta utvecklas.”