Team ThorenGruppens insamling gav 34 558 kronor

Mustaschkampen är över för den här gången. Resultatet av Team ThorenGruppens insamling? 34 558 kronor – som nu går till kampen mot prostatacancern.

– Det värmer i hjärtat när vi gör såna här insatser, säger klubbchefen Tomas Hugosson Wallgren.

Team ThorenGruppen SK bryr sig om mer än bara sport. 2017 gjorde fotbollsherrarna en insamling till förmån för Barncancerfonden där man drog in imponerande 54 745 kronor. När november månad nu är slut 2018 kan vi summera innebandyherrarnas insamling till Mustaschkampen där pengarna går till kampen mot prostatacancern. Resultatet blev fantastiskt.

Totalt drog Team ThorenGruppen in 34 558 kronor under november månad.

22 458 kronor kom från auktioner av spelarnas tröjor, inklusive lite extradonationer från privatpersoner.
10 850 kronor bidrar spelarna och ledarna själva med då de betalar 10 kronor för varje mål laget gjorde i november, vilket blev hela 35 stycken.
1 250 kronor bidrar Städgruppen i Umeå AB med fördelat på 350 kronor för alla lagets mål i november samt 100 kronor per mål som Daniel Hernandez gjorde i november vilket blev nio stycken totalt (Städgruppen ropade även in Hernandez tröja till ett värde av 550 kronor).
Team ThorenGruppens klubbchef Tomas Hugosson Wallgren är imponerad över innebandyherrarnas insamling.

– Vilket engagemang från killarna! Det värmer i hjärtat när vi gör sådana här insatser, vi vill ju vara en förening som gör skillnad både på och utanför planen och det här är ett lysande exempel på när vi gör det lilla extra. Nu har vi dragit in nästan 90 000 kronor till cancerforskningen fördelat på två insamlingar och två år, det känns verkligen bra att få representera en sådan förening, säger Hugosson Wallgren.

Team ThorenGruppens tränare Daniel Jernberg säger så här om slutresultatet:

– Det är jättekul att insamlingen gav så mycket, det hade jag inte kunnat tro. Det är kul att tröjauktionerna tog fart. Jag trodde på ett snitt på 200-300 kronor per tröja men många var ju uppe på fyrsiffriga belopp, det är bara att tacka ödmjukt för alla som varit med och trissat upp priserna, säger Daniel Jernberg.