Invigning av Thoren Framtid Sandbergska

Sandbergska Competens AB i Upplands Väsby byter namn.
Nya namnet Thoren Framtid firades under stor pompa och ståt.
– Vi väver samman skolan tillsammans med övriga verksamheter runt om i Sverige, berättar Victoria Svensson, verksamhetschef.

ThorenGruppen tog våren 2015 över driften av Karl-Oskarskolorna och blev hösten 2016 efter företagsrekonstruktionen nya ägare av alla Karl-Oskars för- och grundskolor.
Vid tillfället adderades 13 skolenheter till företagets redan befintliga för- och grundskola i Karlstad inom för- och grundskolesegmentet.
Sedan dess har verksamheter tillkommit i Gustavsberg och i Upplands Väsby, då ThorenGruppen AB strax innan semestern förvärvade för- och grundskolan (F-9) Sandbergska Competens AB.
I fredags ”namnändrades” den nya skolan med en rad aktiviteter för att föreviga sammanslagningen. Bland annat fick eleverna testa på hoppborgen, sumo, fiskdamm och gå på tipspromenad och uppe på scenen underhöll eleverna från årskurs 3 och 4.
Skolan i Upplands Väsby är nu samlade under gemensam flagga själva symbolen för nya namnet och föreningen var när den kinesiska ballongen mellan företagets bägge varumärken förenades och släpptes iväg i skyn.