Kreativt lysten Art Director

Kreativt lysten Art Director

ThorenGruppen AB söker nu en modern AD/designer/kreatör till vår interna marknadsavdelning på huvudkontoret i Umeå. Du kommer ha en central roll i de flesta av våra produktioner där arbetet präglas av stor kreativ frihet och eget ansvar. På sikt kommer tjänsten att innefatta ett huvudansvar för all visuell kommunikation för koncernens ingående bolag.

Vi ser att du är en energirik idéspruta som har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och som har kraften att hålla många bollar i luften samtidigt.

Vi ser därtill gärna att du har tidigare har jobbat med design för olika kanaler (webb och print) och drivs av att skapa innovativa lösningar med utgångspunkt i målgruppernas behov/förutsättningar. Helheten är viktigast men du är också nere på detaljnivå och petar för att det ska bli perfekt.

Några år i branschen är meriterande men det är inte åren av erfarenhet som är det viktigaste utan att du fortfarande är hungrig på nya kunskaper och trender inom kommunikation och grafisk formgivning samt resultatet av det du skapat. Vi är även intresserade av det du skapar idag. Därför får du som går vidare i rekryteringsprocessen visa dina kunskaper i ett arbetsprov.


Vi vill att du har:
– Erfarenhet från kund/målgrupps-fokuserad design för såväl print som webb
– Goda kunskaper i Indesign, Illustrator och Photoshop
– Förmågan att kombinera självständigt arbete under eget ansvar, med kreativt arbete i grupp

Välkommen att skicka in din ansökan!

Skicka in din ansökan eller ställ frågor till produktionsledare Sandra Hassellöf: sandra.hassellof@thorengruppen.se
Tjänsteort är Umeå
Heltid