Ledig tjänst – Eventproducent/kreatör

Vi söker Sveriges nästa stjärna inom events!
ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med 2000 medarbetare. Företaget grundades år 1999 och omsätter idag över 1 miljard. Vi driver bl.a. gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildning från Luleå i norr till Malmö i söder.

ThorenGruppen söker nu en eventproducent som kommer få projekt- samt operativt ansvar för våra events. Det är alltifrån öppna hus, kick offer och mässor till konferenser. Du kommer att jobba tillsammans med vår marknadsavdelning i en miljö med högt i tak tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Vem är du?
I grunden är du en nyfiken, självgående och streetsmart person. Du är också en energirik idéspruta som har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och som har kraften att driva igenom dina planer och vara operativ.
Är du orädd för att kavla upp ärmarna och leverera, så finns stora möjligheter att växa inom bolaget och få fler ansvarsområden att utvecklas inom.

Vad drivs du av?
Vi vill hitta en kreatör som inte bara ser rollen som ett jobb utan som verkligen älskar att leverera förstklassiga events och som lägger ner tanke, kärlek och engagemang på att varje detalj ska sitta som en smäck. Du ska också klara av att ta snabba puckar och ha många bollar i luften då du kommer att resa mycket och jobba med olika affärsområden i olika städer runtom i Sverige.

Vad har du för erfarenhet?
Några år i branschen är meriterande men det är inte åren av erfarenhet som är det viktigaste utan resultatet av det du skapat. Vi är även intresserade av det du skapar idag. Därför får du som går vidare i rekryteringsprocessen visa dina kunskaper i ett arbetsprov.

Vad vi kan erbjuda
ThorenGruppen har en unik företagskultur där de anställda drivs av en passion för kompetensutveckling. Vi ser inget som omöjligt och uppmuntrar nytänkande och annorlunda idéer. Våra värdeord mod, kraft och passion med hjärta resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och engagerade medarbetare. Vårt mål är att göra framtiden och vårt samhälle så bra som möjligt genom att utveckla människor.

Vi jobbar med löpande rekrytering så varmt välkommen med din ansökan idag!

Sista ansökningsdag: 19 september 2018

Skicka din ansökan via mejl till: sandra.hassellof@thorengruppen.se