ThorenGruppen är nominerade till Årets Nyhetsrum

ThorenGruppen kan stolt berätta att företaget är nominerade av Mynewsdesk till Årets Nyhetsrum 2016 inom kategorin Utbildning och rekrytering. Mynewsdesk är en plattform där företag ökar sin exponering och interagerar med sina kunder genom att publicera nyheter och pressmeddelanden.

– Vi har strategiskt och konsekvent arbetat med alla delar i nyhetsrummet för att bygga bra content och storytelling från alla delar i vår verksamhet, det känns därför otroligt kul att vi blir uppmärksammade för det, säger Niklas Westman, informationschef på ThorenGruppen.

ThorenGruppens informationsavdelning har senaste året arbetat målmedvetet med att berätta om företagets satsningar och nyheter på Mynwesdesks nyhetsrum. För åttonde året i rad arrangeras tävlingen och idag kom det glädjande beskedet att det gedigna arbetet gett resultat.
– Vi är en stor aktör som bidrar till samhället genom att utveckla människor i alla delar av organisationen. Därför känns det underbart att koncernens alla varumärken och det goda arbete som görs lyfts fram och sprids till media runt om i landet, konstaterar Niklas.

Under hösten har ThorenGruppen fokuserat extra mycket på videointervjuer och relaterat material i nyhetsrummet.
– Vi är jätteglada över nomineringen och att få ett erkännande för det hårda arbetet vi gjort, säger Ivana Lipovac, digital kommunikatör på ThorenGruppen och fortsätter.
– Det händer så mycket i vårt företag och vi på redaktionen är otroligt stolta över att kunna leverera så många bra nyheter från hela landet.

Tävlingen avgörs den 26 januari på Mynewsdesk i Stockholm och självklart tänker ThorenGruppen ta hem vinsten.
-Jag och mina kollegor hoppas så klart på att vinna i vår kategori men oavsett hur det går har vi blivit inspirerade till att fortsätta bygga bra content och sprida nyheter från vårt företag, avslutar Ivana.