ThorenGruppen delade ut pris till Årets unga stjärnskott på Umeås Idrottsgala

ThorenGruppen prisade ”Årets unga stjärnskott” på Umeås idrottsgala genom företagets CMO, Joakim Ekblom. Iksu innebandys supertalang Alice Granstedt fick välförtjänt utmärkelsen.

-Det var inget jag hade förväntat mig, jag blev chockad av den här fina utmärkelsen och det betyder massor för mig, säger Granstedt.

Utvecklings- och utbildningsföretaget ThorenGruppen värnar om att utveckla unga IMG_2238människors drömmar. I januari delade man ut pris på Handelsgalan och nu på den historiska första upplagan av Umeås Idrottsgala premierades supertalangen och U 19-landslagsspelaren Alice Granstedt. Hon debuterade redan i fjol i Svenska Superligan och svarade då för sex poäng på sina sju spelade matcher. Den här säsongen har den speediga Skellefteå-tjejen varit en av lagets nyckelspelare och producerat 19 poäng, fördelade på 10 mål och nio målgivande passningar.

– Det ger mycket energi att bli uppmärksammad för allt slit man lägger ner och jag är jättestolt över priset, säger hon.

ThorenGruppen motivering för priset löd enligt följande:

”Att ha modet att gå sin egen väg, kraften att hela tiden utvecklas och att göra det med passion. Årets pristagare har med stor bollskicklighet och en fysisk spelstil charmat publiken både nationellt och internationellt. Det som imponerar därtill är hennes mogna attityd och inställning i så unga år. En ödmjuk ledare som kan spela på flera olika positioner. En talang och vinnare med star quality”