ThorenGruppen delar ut priset till ”Årets unga stjärnskott” på Handelsgalan i Umeå

ThorenGruppen AB delade för tredje året i rad ut priset till ”Årets unga stjärnskott” på Handelsgalan.
En överraskad Tina Jakobsson, Lyko, fick kliva upp på scenen för att mottaga priset.
– Oj, det här betyder massor för mig och vår relativt nystartade verksamhet, konstaterade hon.

ThorenGruppen har stått bakom denna utmärkelse sedan 2015, då med unga Marielle Isaksson från Gloss Cosmetics som pristagare. Ifjol premierades en Markus Johansson på Honeycomb och nu var det alltså dags för en tjej igen när butikschefen Tina Jakobsson, 24 år, fick det ärofyllda utmärkelsen.

– Jag hade inte en tanke på att jag skulle få det här priset. Men det blev en trevlig överraskning och betyder förstås extremt mycket, särskilt eftersom det är mitt första chefsuppdrag, säger Jakobsson.

ThorenGruppen som står bakom priset Årets unga stjärnskott hade följande motivering; ”Att vara en ung chef kräver mod. Att med kraft kunna leda sina medarbetare mot gemensamma sälj mål och leverera en hög service utöver det vanliga imponerar. Årets unga stjärnskott har gjort allt det och därtill alltid följt sin passion – att utvecklas och nå nya mål”

Lyko grundades 2003 och är i dag en av Nordens ledande aktörer inom professionell hårvård och skönhet. Företaget har runt 40 butiker runt om i landet och när Ikea slog upp portarna på Avoin Shoppingcenter i februari i fjol fick Tina Jakobsson jobbet som butikschef.

– Det har gått över förväntan, vi har ökat från fyra till sju anställda och efterfrågan har varit stor. Det här priset ger oss ytterligare en skjuts att driva salongen framåt, säger hon.