ThorenGruppen ger pris till Årets unga stjärnskott på Handelsgalan

ThorenGruppen AB delade ut priset till Årets unga stjärnskott på Handelsgalan i Umeå i lördags. Unga entreprenören Marielle Isaksson, Gloss Cosmetics, var överlycklig över utmärkelsen.

– Fantastiskt roligt och det är en rejäl push att få en sådan här bekräftelse, berättade en närmast chockad pristagare.

ThorenGruppen som stod bakom priset och dess representanter Joakim Ekblom och Sandra Hassellöf fick dela utmärkelsen till den 25-åriga Piteå-tjejen som startade sin hud- och kroppsvårdsbutik Gloss när Utopia öppnade förra hösten.

Drygt ett år senare kom första kvittot på att satsningen var rätt när hon premierades vid Handelsgalan på Folkets Hus. ThorenGruppen som står bakom priset Årets unga stjärnskott hade följande motivering;

handelsgalan2

”Att ha modet i unga år att våga gå sin egen väg. Att ha kraften att följa och förverkliga sina drömmar. Att ha passionen och hjärtat att göra det rätta – för sig själv och den värld vi lever i. Marielle har på kort tid lanserat en egen kollektion, startat sin egen butik och därtill också skapat en akademi för framtidens stjärnor inom sitt yrke. Hon lever sin dröm och tar samtidigt stort samhällsansvar. Marielle är en förebild för andra unga entreprenörer och tillsammans med sina medarbetare skapar de ett kundbemötande i världsklass.”

– Jag blev glatt överraskad, det var egentligen först när nomineringen lästes upp som jag fattade varför arrangörerna ville jag skulle komma till galan. Jag blev både nervös och glad när jag skulle upp på scenen och prata inför alla människor, säger hon och skrattar.

Hon har lång erfarenhet av make up-branschen och fått vara från grunden genom att med egna ögon fått uppleva det som inte fungerar. Den insikten fick henne att satsa fullt ut och på drygt ett år har hon redan fem anställda.

– Som ung tjej är det ibland svårt att visa vad man kan, men med en sådan här utmärkelse blir ett motbevis och ett kvitto på att man ska göra det man tror på.handelsgal