ThorenGruppen nominerade till Digital PR Awards

ThorenGruppen är för andra året i rad nominerade till Digital PR Awards.

I fjol vann ThorenGruppen ”Årets nyhetsrum” inom utbildningssektorn när Mynewsdesk delade ut sina priser. Nu är vi nominerade igen när tävlingen bytt namn till Digital PR Awards. 

– Vi har under året fått in fantastiska berättelser från våra verksamheter och det känns roligt att vi har kunnat lyfta dessa och sprida runt i media, säger Ivana Lipovac digital kommunikatör på ThorenGruppen.

Med Digital PR Awards vill Mynewsdesk uppmärksamma de kunder som jobbat med effektivt PR flöde. De faktorer som legat till grund för bedömningen under nomineringsarbetet är bland annat bredd och variation av innehåll samt resultatet av PR-aktiviteter.

– Vi är otroligt stolta över att ha blivit nominerade bland många duktiga företag och organisationer. Vårt fokus har varit på att publicera varierat innehåll i form av både nyheter, pressmeddelanden och blogginlägg. Men det är våra medarbetare som har gjort det största jobbet, utan allt det positiva som händer i våra verksamheter skulle vi inte ha något att berätta, säger Niklas Westman informationschef på ThorenGruppen.

ThorenGruppen är tillsammans med Hermods och Högskolan i Gävle nominerade inom kategorin ”Utbildning och rekrytering”. Vinnarna presenteras i Stockholm 7 mars. Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet.