ThorenGruppen söker verksamhetschefer

Ta chansen att få en nyckelroll i ThorenGruppens arbete med att utbilda och kompetenssäkra Sverige. Som verksamhetschef/affärsområdeschef och skolchef får du möjlighet att konkret bidra till människors utveckling.

I rollen blir du ett stöd till engagerade rektorer och pedagoger som gör sitt yttersta för eleverna. Det här uppdraget är med andra ord för dig som siktar högt och vill utföra ett meningsfullt arbete på samhälls- och individnivå.

Antal lediga tjänster: 4 st.

Yrkesgymnasiet: du har erfarenhet av gymnasieskolans yrkesprogram och att arbeta med gymnasial lärlingsutbildning. Du ska ha yrkeslärarbakgrund eller yrkespedagogisk kunskap som bedöms likvärdig. Även mycket goda kunskaper om olika branschcertifieringar, systematiska valideringar mot Skolverket samt kunskap om hur man söker statsbidrag för lärlingsutbildning.

Teoretiska gymnasier: Thoren Business School, Tekniska gymnasiet, Gymnasieakademin och Thoren Sports Academy. Du har erfarenheter av att leda teoretiska och/eller idrottsgymnasier.

Förskola och grundskola: du har erfarenhet av att vara chef för både förskola och grundskola. Vidare är det meriterande om du kan uppvisa ett gott resultat på hur du har lyckats skapa ett nära samarbete mellan förskola och grundskola. Vidare behöver du kunna visa på hur du har lyckats etablera goda relationer med vårdnadshavare och andra myndigheter.

Astar: du har erfarenhet av att leda vuxenutbildning, arbetsmarknadsprogram, olika företagsutbildningar samt SFI. Som chef för detta verksamhetsområde ska du ha förmågan och kunskaperna att utveckla affärer utifrån LOU etcetera.

Sista ansökningsdag är 31 mars. Välkommen med din ansökan i dag!

Läs mer och ansök här!