ThorenGruppen utses till ett av Sweden´s Best Managed Companies 2022

ThorenGruppen AB har fått en ärofylld utmärkelse. Företaget har utsetts till ett av Sweden´s Best Managed Companies 2022.
– Vi strävar alltid efter att bli bättre och att utvecklas och därför det känns fantastiskt att få den här utmärkelsen, säger ThorenGruppens vd, Raja Thorén.

Sweden’s Best Managed Companies är en utmärkelse som delas ut till ett antal svenska privata företag utifrån en helhetsbedömning där juryn bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Bakom utmärkelsen står Deloitte i samarbete med Nasdaq och det är en oberoende jury som valt ut de företag uppfyller alla kvalitetskrav för att få utmärkelsen.

ThorenGruppen AB har haft en kontinuerlig tillväxt och utveckling ända sedan företaget bildades för drygt 20 år sedan. Det är första gången som företaget tilldelas den här utmärkelsen och det var med stolthet som ThorenGruppen mottog priset på en gala i Stockholm under torsdagen.

– Vi har genomfört en omfattande intern genomlysning av företaget under det senaste verksamhetsåret och att nu få den här utmärkelsen efter en extern, professionell och oberoende granskning av vårt företag känns som ett stort erkännande över att vi är på rätt väg, säger Raja Thorén och fortsätter:

– Jag känner mig stolt att leda ett företag som håller ihop i alla delar. Vi har växt och utvecklats enormt de senaste tio åren och växlat upp organisatoriskt, samtidigt som vi behållit den familjära känslan, där våra ledord Mod, Kraft, Passion med Hjärta fortfarande är vägledande.

Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige om utmärkelsen:
– Vi är så stolta över att dela ut utmärkelsen till våra Best Managed Companies för fjärde året. Årets bolag visar på en stabil verksamhet genom en global pandemi, samtidigt som de lyckats utveckla sin verksamhet ytterligare. Jag är glad att få gratulera våra Best Managed Companies till utmärkelsen och ser fram emot att fira detta tillsammans med bolagen.

​​​​​​​Maria Groschopp Dellwik, ansvarig för strategi och affärsutveckling på Nasdaq Global Listings i Stockholm kommenterar de prisade företagen:
– Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden.

Om Sweden’s Best Managed Companies
Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för fjärde gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.