ThorenGruppen vinnare av Årets nyhetsrum 2016

ThorenGruppen AB blev ikväll utnämnda av Mynewsdesk till ”Årets Nyhetsrum” inom kategorin utbildning- och rekrytering.
– Helt underbart och ett oerhört viktigt kvitto för vår verksamhet, det här sporrar oss bara ännu mer att fortsätta skapa bra content, säger Ivana Lipovac, digital kommunikatör på ThorenGruppen.

ThorenGruppens informationsavdelning har senaste året arbetat målmedvetet med att berätta om företagets satsningar och nyheter på Mynewsdesks nyhetsrum. För åttonde året i rad arrangerades tävlingen och idag kom det glädjande beskedet att det gedigna arbetet gett resultat. När prisutdelningen genomfördes på Rosenlundsgatan i Stockholm utsåg juryn ThorenGruppen som bäst i sin kategori.

Motiveringen löd:

”Med hög publiceringsfrekvens och varierande innehåll har vinnaren etablerat sig som en favorit hos oss på Mynewsdesk. Allt från relaterade bilder till rätt kontaktpersoner för rätt fråga är snudd på perfektion.”

– Vi har jobbat intensivt för lyfta fram vårt varumärke och alla de goda berättelser som vi får in från vår verksamhet runt om hela Sverige. Det här blir en extremt viktig boost för oss alla som jobbar med att uppmärksamma allt det goda vårt företag bidrar med till samhället, säger Lipovac som fick motta priset uppe på stora scenen.

ThorenGruppen blev nominerade av Mynewsdesk som med sin plattform möjliggör för olika företag att öka sin exponering och interagera med sina kunder genom att publicera nyheter och pressmeddelanden.

– Vi har under året strategiskt använt alla delar i nyhetsrummet för att på bästa sätt kunna sprida nyheterna från vår verksamhet, det känns därför otroligt kul att vi blir uppmärksammade för det, avslutar Ivana Lipovac.