Vi söker en Digital Marketing Specialist

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med över 2000 medarbetare grundat år 1999. Vi driver bl a gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Luleå i norr till Malmö i söder.

ThorenGruppen är inne i ett spännande utvecklingsskede och växer kontinuerligt varav vi nu behöver förstärka vår marknadsavdelning med en Digital Marknadsförare med bred kompetens.

Vi letar efter dig som vill bli ansvarig för den digitala marknadsföringen. Arbetet är både strategisk och operativt där det finns en drivkraft hos dig av att vilja göra det mesta av jobbet själv oavsett storlek. Till din hjälp har du en marknadsavdelning som producerar innehåll.

Vem är du? 

I grunden är du en nyfiken, allmänbildad och streetsmart person som har ett skarpt öga för datadriven marknadsföring. Du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och kraften att driva igenom dessa.

Vad drivs du av? 

Vi letar efter en passionerad och målinriktad person som brinner för att leverera resultat utöver det vanliga. Du gillar att arbeta metodiskt, älskar att vara självgående, uppskattar multitasking och har inget emot att ta snabba puckar.

Vad har du för erfarenhet? 

Du har erfarenhet av det digitala ekosystemet, allt från Youtube, användarvänliga webbsidor, Google Analytics och smarta digitaltaktiska manövrar.

Du har kanske varit i branschen ett tiotal år men det är inte åren av erfarenhet som är det viktigaste utan resultatet av det du skapat.

Saker du ska göra:

· Hantera den dagliga digitala marknadsföringen i nära samarbete med marknadsteamet

· Tillsammans med CMO driva det strategiska arbetet samt ha ledartröjan i allt day-to-day och taktiskt för att den digital marknadsföringen ska ge resultat

· Arbeta tillsammans med innehållsleverantörer för att skapa engagerande innehåll för besökarna

· I nära samarbete med vår digital kommunikatör ansvara för att bolagets alla webbar uppdateras med innehåll, är korrekta samt bjuder på en bra användarupplevelse

Saker du ska kunna eller ha förståelse för:

· Hur trafikdrivning med t ex SEM/PPC, SEO, sociala medier, retargeting fungerar

· Hur man mäter och analyserar digital marknadsföring samt rapporterar resultatet muntligt och i rapportform

· Meriterande att vara certifierad inom någon av Googles produkter, i synnerhet Ads eller Analytics, men även erfarenhet av Google Tag Manager och Google Data Studio

· Bra med viss erfarenhet inom Adobe CC’s produktfamilj

· Erfarenhet av WordPress är meriterande

Vad vi kan erbjuda;

ThorenGruppen har en unik företagskultur där de anställda drivs av en passion för kompetensutveckling. Vi ser inget som omöjligt och uppmuntrar nytänkande och annorlunda idéer. Våra värdeord mod, kraft och passion med hjärta resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och engagerade medarbetare. Vårt mål är att göra framtiden och vårt samhälle så bra som möjligt genom att utveckla människor.

Vårt huvudkontor ligger i Umeå, men annonsen ligger även ute i Luleå och Sundsvall där vi har verksamhet och kontor.

Sök tjänsten

För att söka tjänsten skicka ditt CV och personligt brev samt gärna därtill portfolio till produktionsledare Sandra Hassellöf, sandra.hassellof@thorengruppen.se

Sista ansökningsdag:

Sista ansökningsdag är 10/4. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.