Vi söker Sveriges vassaste copywriter!

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med över 1800 medarbetare. Företaget grundades år 1999 och omsätter idag över 1 miljard. Vi driver bl.a. gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildning från Luleå i norr till Malmö i söder.

Vi söker nu en copywriter som kan axla ansvaret över textkommunikationen för alla våra affärsområden. Du kommer att jobba på vår marknadsavdelning i en kreativ miljö tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Vem är du?
I grunden är du en nyfiken, självgående, allmänbildad och streetsmart person. Du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och kraften att omsätta det till säljande kommunikativa budskap.

Vad drivs du av?
Vi vill hitta en copywriter som inte bara ser rollen som ett jobb, utan som verkligen älskar att leverera säljande content och som svettas över varje ord. Du ska också kunna jobba med andra, klara av att ta snabba puckar och ha många bollar i luften då du kommer att jobba med flera olika delar som t.ex göra reportage, reklambudskap, slogans m.m både för digitalt bruk och för print.

Vad har du för portfolio?
Några år branschen är meriterande men det är inte åren av erfarenhet som är det viktigaste utan resultatet av det du har skapat. Vi är även intresserade av det du skapar idag. Därför får du som går vidare i rekryteringsprocessen visa dina kunskaper i ett arbetsprov.

Vad vi kan erbjuda
ThorenGruppen har en unik företagskultur där de anställda drivs av en passion för kompetensutveckling. Vi ser inget som omöjligt och uppmuntrar nytänkande och annorlunda idéer. Våra värdeord mod, kraft och passion med hjärta resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och engagerade medarbetare. Vårt mål är att göra framtiden och vårt samhälle så bra som möjligt genom att utveckla människor.

Vi ser helst att du arbetar på vårt huvudkontor i centrala Umeå. Men för rätt person kan även andra orter vara av intresse. I första hand Stockholm.

Lön:
 Fast lön
Varaktighet/Arbetstid
: Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-02-11.

Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan.
 Ange referens: ”Copywriter”
. Vi tar emot ansökan via e-post: sandra.hassellof@thorengruppen.se

Kontaktperson: 
Sandra Hassellöf, Produktionsledare, sandra.hassellof@thorengruppen.se