Vinnare av ThorenGruppen Trophy – Youth player of the Year

Alice Granstedt, Iksu innebandy och Simon Götz, Huddinge. Där har ni duon som premierades med varsin ThorenGruppen Trophy – årets unga spelare. Priset delades i samband med SM-finalerna på Globen ut för tredje året i rad av ThorenGruppen tillsammans med Floorball Zone och Exel.

De två lovande innebandytalangerna på dam- respektive herrsidan fick sina utmärkelser för att de – förutom sin innebandyskicklighet – uppfyllt kriterierna att ha modet att våga gå sin egen väg , kraften att genomföra det och en stark passion för innebandyn.

Så här löd motiveringen för pristagarna:

”Alice har visar stort mod när hon vågade gå sin egen väg för sin framtida utvecklings skull. Hon har också visat kraft genom sina sportsliga framgångar på såväl nationell som internationell nivå. Det tillsammans har också gjort att hennes passion för innebandy har nått nya nivåer. Hon är framtiden stjärna redan idag”

– Det känns fantastiskt kul att få ta emot detta pris. Det finns många duktiga innebandyspelare runt om i landet och att just jag fått detta är väldigt stort. Samtidigt är jag väldigt glad och stolt. Även om innebandy är en lagsport är det kul att få uppskattning, säger Granstedt.

”Simons mod att stanna kvar för sin egen utvecklings skull har visat sig vara ett klokt beslut, då både framgångar i klubblag såväl som distriktslag infriats. Han har också visas Kraft och Passion genom sitt ledarskap på och utanför plan samt en stark vilja att hela tiden vill utveckla sig.”

– Det känns jätteroligt och riktigt kul att få ett sådant här pris. Det känns som man får bekräftelse på att man gör någonting rätt och att det lönar sig att kämpa hårt.

Här kan ni läsa mer om pristagarna.