Paulines kärlekshyllning till sina TBS-elever – skrev låt som lanserats på Spotify

Pauline Hildingsson inspirerades så mycket av mötet med sina elever att hon skrev en låt till deras ära.
En ren och skär kärlekshyllning.
Nu har den låten ”Ocean” under artistnamnet Hilaa lanserats på Spotify följt av två andra; ”Darkness” och ”´With you”.

Till vardags arbetar hon som studie- och yrkesvägledare på Thoren Business School Örebro. Hon klev på sitt nya uppdrag förra hösten med ett öppet sinne.
– Jag kommer från en bakgrund inom rekryteringsbranschen och visste inte vad jag kunde förvänta mig, utan ville sätta min egen prägel på mitt uppdrag, berättar 29-åringen som onekligen gjort avtryck så det räcker till och blir över.

Under studentminglet framförde hon en akustisk version på Stora Elite Hotell i Örebro. Fredag 14 juni släpptes låten i en house-version på Spotify, med ett sound inspirerat av bland andra Alan Walker.
Låten handlar om att det är dags för ett nytt kapitel, där ”Ocean” är en metafor för att ge sig ut i världen och våga följa sin egen dröm och som Pauline berättar att vara sin egen version av sig själv och inte bry sig om vad andra tycker.

– Flera av eleverna blev väldigt rörda av att vi skrivit denna låt till dem. I alla fall har jag inspirerats av alla möten och höra alla deras drömmar. Jag kände jag ville göra en låt till dom och ta chansen att ge något tillbaka. Det blev en drivkraft som fick mig att tag i mitt musikintresse och förverkliga mitt nyårslöfte att låta musik ta mer plats i mitt liv.

Klicka här för att hitta låten Ocean och Hilaas andra låtar på Spotify.